Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Gràcies per la seva aportació. El Reglament del Servei Públic d’Atenció Domiciliària de l’Ajuntament de Rubí preveu al seu article 4.4 la situació de les persones a qui s’adreça el servei d’Àpats a domicili:

4.4 SERVEI D’ÀPATS A DOMICILI

Persones que no poden preparar-se àpats o necessiten ajuda per fer-ho i no tenen suport familiar i/o social per cobrir aquesta necessitat, sempre que es trobin en alguna de les següents situacions:

  1. Persones majors de 65 anys i/o amb una discapacitat i/o situació de dependència reconeguda que viuen soles o amb alguna altra persona en la mateixa situació i.

  2. Persones amb problemes de mobilitat i/o autonomia permanents o transitoris que dificulten la utilització de recursos de la comunitat.

  3. Persones que viuen en habitatges aïllats i que no disposin de les condicions necessàries per cuinar aliments

Accés al Servei d'àpats a domicili per a discapacitats amb limitacions funcionales a les extremitats

Avatar: mayte_mcm mayte_mcm Acceptada

 Que el vigent Reglament del Servei d’Atenció Domiciliària també inclogui el següent text com a nou:

Que les persones majors d’edat i menors de 80 anys, amb certificat de discapacitat expedit per la Generalitat de Catalunya, que visquin soles, amb manca de suport familiar, amb malalties cròniques i autoimmunes, i que tinguin limitacions funcionals a les extremitats, puguin tenir accés al servei d’àpats a domicili. 

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir