Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Ingrid Llorens Soriano

Avatar: Servei de suport Decidim Servei de suport Decidim

Em presento a la candidatura de Síndica de Greuges amb la voluntat de formar part de manera més activa a la ciutat que m'ha vist créixer.

 Sempre he tingut un paper actiu col·laborant i organitzant projectes amb diferents entitats sense ànim de lucre de Rubí i poder ser la nova síndica és una oportunitat per poder continuar col·laborant per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Rubí.

 Soc una persona proactiva i objectiva, que li agrada escoltar, investigar, gestionar i resoldre.

 A la meva trajectòria professional i formativa vaig adquirir experiència com a administrativa treballant a diferents empreses desenvolupant aquesta feina, tot i que les meves darreres feines han sigut com a redactora a un diari i donant classes de fotografia a un centre de l'Ajuntament de Barcelona.

 Tant l'organització i col·laboració en projectes com la meva feina en premsa, m'han donat experiència a l'hora de moure'm per a assolir objectius. Donar classes ha sigut la manera de posar en pràctica la relació i comunicació amb la gent.


Veure Projecte adjunt

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir