Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Maria José Quintana i Ruíz

Avatar: Servei de suport Decidim Servei de suport Decidim

Després de veure la convocatòria a la pàgina de l’Ajuntament i d’informar-me sobre la plaça, he decidit contactar-los perquè es tracta d’una vacant molt relacionada amb les meves característiques personals, amb allò que m’apassiona i que, a més, s’ajusta a algunes de les virtuts que em representen personal i professionalment. Principalment, tractaré de que els ciutadans rubinencs es sentin recolzats i representats.

 Si opteu per la meva candidatura per a aquest lloc de responsabilitat tindré la possibilitat que em conegueu como soc. Aquells que ja em coneixen diuen que soc una persona resilient, que lluito per millorar els meus punts forts, les habilitats, les debilitats i les limitacions alhora que aposto pel treball en equip i per la col·laboració conciliadora i crec en la comprensió i el diàleg davant situacions d’estrès. Em recolzo en aprendre aspectes positius de situacions que, en principi, semblen no tenir res de bo; en aquests moments miro d’emmarcar-les dins un requadre més distès, sense arribar a frivolitzar, que pugui oferir una visió menys negativa.

 Tot i les meves “dificultats varies” visc l’avui, veig que cada dia és un regal del que aprendre i créixer a diferents nivells i que m’ha anat formant en ser conscient de quant és necessària la realització de canvis per tal de poder continuar progressant. Ajudar, lluitar, tenir companys d’aprenentatge i d’ensenyament amb els que compartir, escoltar, marcar objectius i ser capaç de rectificar davant situacions que ho precisin, també m’identifica.

 A més, vull destacar l’empatia i la comprensió que tinc davant d’allò que pugui succeir a altres persones, afegint el coratge que aporto quan es presenten situacions difícils essent capaç d’adaptar-me ràpidament a les mateixes. I, sense cap mena de dubte, la paciència, la persistència i la disciplina són dons que la vida m’ha ensenyat a fer meus.

 La principal motivació per a presentar-me a aquesta oferta ha estat la possibilitat d’ajudar a les persones ja que, per qüestions físiques, no ho vaig poder fer-ho com a policia municipal, i confio que des de aquesta posició podré contribuir a millorar la vida dels ciutadans que ho necessitin.

 Rubí és una part molt important de la meva vida, som una ciutat amb molt de potencial només ens cal escoltar als habitants i voler millorar cada dia més, hem de ser pioners en la inclusió, la formació i en la priorització de les persones. Hem d’aconseguir ser una ciutat referent en accions positives i això ho podrem fer escoltant-nos, respectant-nos i treballant tots plegats.


Resum del currículum i trajectòria personal i professional

Pel que fa a la meva formació acadèmica, l’EGB i el batxillerat ho vaig cursar a la nostra ciutat. Vaig estudiar el grau superior de dietètica a l’institut de Castellarnau i la diplomatura de magisteri d’educació primària a Blanquerna. Actualment estic fent la menció d’educació física a la UCAV i també he cursat formacions adreçades a educadors vers a les Altes Capacitats, a hàbits saludables, a la nutrició esportiva, a esdeveniments sostenibles, a la pedagogia Decroly i com a monitora de ioga i condicionament físic.

 Els meus inicis laborals estaven adreçats a l’àmbit esportiu, durant 10 anys vaig centrar-me en l’ensenyament de la gimnàstica artística, al GAER en un principi, més tard al Club Gimnàstic Vic i finalment al CAR de Sant Cugat. Per qüestions personals ho vaig deixar de banda i em vaig endinsar en el mon de les telecomunicacions, l’administració i més tard al comercial.

 Sempre que m’ha estat possible he ajudat a quelcom que ho ha necessitat. Però, fa més de 16 anys vaig patir un accident que va descol·locar totalment la meva vida i, a més, es van presentar varies situacions de certa dificultat; en aquells moments vaig requerir d’assessorament i vaig aprendre a moure’m, a avançar davant d’obstacles i a saber a on anar per a demanar ajuda quan és necessari, i com a resultat d’això em moc força bé vers la burocràcia. Tant mateix, em va caldre acceptar i aprendre a viure amb les meves diferències provocant que em proposi objectius contínuament, cada cop més exigents i que, poc a poc, vaig aconseguint. Tot i que en tinc alguns de pendents, però que no estan oblidats.

 Durant anys i de manera totalment altruista, mentre treballo a diari per mantenir a ratlla la meva situació personal, he ajudat a moltes persones a realitzar tràmits administratius varis, a que puguin fer gestions amb les seves companyies d’assegurances, a que siguin capaços d’inscriure o matricular als seus fills en centres educatius, esportius o extraescolars, a que aconsegueixin solucionar problemes de subministraments, etc. També he col·laborat amb entitats esportives i amb l’AFA de l’escola dels meus fills. Durant uns anys he tingut l’honor de ser membre de la Protecció Civil a la nostra ciutat i actualment estic estudiant per a ampliar els meus coneixements.

Veure projecte adjunt.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir