Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Aquells habitatges que no tenen teulada o terrat disponible per a instal·lar panells solars per manca d’espai, per la presencia total d’ombra o per qualsevol altre motiu, també tenen opció de poder produir i consumir energia fotovoltaica.

El Real Decret 244/2019 permet l’autoconsum compartit entre diferents consumidors que es trobin a menys de 500 metres de distancia respecte de la instal·lació fotovoltaica, la qual cosa vol dir, per exemple, que un habitatge pot arribar a un acord amb la comunitat veïnal del costat per a construir i compartir l’energia solar que es produeixi en la seva coberta.

En aquest sentit, una de les actuacions que s’està duent a terme actualment des de la unitat Rubí Brilla i que està contemplada en el Pla Director Rubí Brilla 2030 que aquí s’exposa, va enfocada a assessorar de forma personalitzada a la ciutadania de Rubí sobre les possibilitats d’autoconsum solar que té a l’abast, informant sobre el dimensionament òptim de la instal·lació, les ajudes que hi ha disponibles, el període de retorn, els tràmits necessaris, etc. Per a fer ús d’aquest servei només cal sol·licitar-ho aquí: https://www.rubi.cat/ca/temes/rubi-brilla/domestic/produeix-la-teva-propia-energia-fotovoltaica/informe-automatic-fotovoltaica

Trobar solucions d'autoconsum a comunitats de veïns que no disposen de terrat

Avatar: Suport Rubí Participa Suport Rubí Participa Acceptada
Que es puguin trobar solucions per instal·lar plaques a edificis que no compten amb terrat comunitari.
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir