Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Crear un punt fix d’informació sobre salut, i disposar de “cubs” permanents que facilitin la creació de campanyes

Avatar: Suport Rubí Participa Suport Rubí Participa

La proposta es centra en l’adquisició d’un material que es construeix amb diferents cubs ( s’adjunta enllaç), de forma que permet amb un únic material realitzar diferents campanyes, canviant la disposició dels cubs o personalitzant i singularitzant aquella informació que és específica de cada campanya.

 Això permet aprofitar i optimitzar la informació que es manté, i només cal canviar aquella que és diferent, minimitzant els esforços i optimitzant els recursos.

 Es planteja que inicialment ja es puguin definir diferents campanyes que poden realitzar-se cada any (per exemple sobre les onades de calor, sobre determinats dies o campanyes anuals de promoció de la salut, etc.) i que a més es vinculin mitjançant un codi QR a les pagines informatives que es consideri pertinents.

 Pel que fa a la seva ubicació, es proposa que es plantegi un espai on es puguin ubicar de forma permanent com a “Punt d’informació de salut” si bé per les seves característiques, també es poden anar situant en diferents espais en funció de la campanya que s’estigui realitzant.

 Disposar d’un material d’aquest tipus permetria fer, de forma senzilla i molt econòmica, més i millors campanyes de salut. 

Enllaç: https://www.oedim.com/display-expositor-totem-cubos-encajables-de-carton

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir