Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Espais frescos per a les onades de calor

Avatar: Suport Rubí Participa Suport Rubí Participa

Cada cop són més habituals els cops o les onades de calor, que afecten al conjunt de la població, però especialment a determinats col·lectius més vulnerables.

 Caldria identificar els centre cívics i/o altres equipaments públics que puguin servir com a “espais frescos” quan hi ha onades de calor, de forma que la ciutadania que ho necessiti els conegui i els pugui utilitzar.

 Això suposa fer un “Catàleg d’espais” però també, si calgués, preveure la inversió econòmica pertinent per condicionar els espais que puguin ser necessaris per poder disposar d’espais frescos en el conjunt de la ciutat.


Comentaris durant la sessio:

  • ·        S’informa que aquest mes s’ha aprovat una moció en el ple de l’Ajuntament per elaborar el catàleg d’” Espais frescos” de la ciutat.

  • ·        Es comenta que en aquest projecte d’inversió per als pressupostos participatius es poden incloure tant “zones d’ombra a l’espai públic” com inversions en equipaments “de totxo”.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir