Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Millorar la il·luminació del Bosc de Ca N’Oriol

Avatar: Suport Rubí Participa Suport Rubí Participa

El Parc i el bosc de Ca N’Oriol és un espai natural proper a la ciutat que molta gent utilitza per al passeig i l’esbarjo.

Però la manca d’il·luminació fa que quan es fa fosc la gent ja no l’utilitzi ( per la percepció d’inseguretat i també per que no es veu per on vas, amb el perill de caure’s que suposa)

 Es proposa que es posi il·luminació en les principals rutes d’accés i en les rutes principals de passeig, de forma que també es pugui utilitzar de nit, sobre tot a l’hivern que es fa fosc molt aviat.

 Es proposa que es posi un sistema d’il·luminació intel·ligent, dels que augmenta o disminueix la intensitat de la llum en funció de si hi ha persones per la zona. Això permet disminuir l’impacte visual i alhora oferir la il·luminació correcta quan es passeja.

 I es planteja també l’opció de que puguin ser de tipus solar.

“La gent porta gent”, si hi ha il·luminació es fàcil que hi hagi més usuaris per la zona, i el fet que hi hagi gent dona sensació de seguretat i anima a altres persones a utilitzar també aquest espai. 

 La il·luminació també pot fer d’element dissuasiu per a les persones que es “colen” a les instal·lacions de l’Escola Balmes. 

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir