Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Via verda de Rubí a través del Torrent de Xercavins i altres indrets.

Avatar: Suport Rubí Participa Suport Rubí Participa

Enllaçar les urbanitxacions amb el centre amb una via verda de 3 o 4 metres que permeti bici, correr, families, esport, etc.

 

S’adjunta proposta escrita

 Benvolguts veïns, ens dirigim a vostès perquè des de fa anys, la nostra associació, té l’ambiciós projecte per a que Rubí es posi a l'altura de les poblacions veïnes pel que fa a espais verds destinats a l'esbarjo i esport dels nostres veíns, i creiem que aquest cop i amb la ajuda de tots vostès, podria estar al nostre abast a través dels fons que destina el nostre ajuntament per als PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS RUBÍ 2020.

Vam aconseguir el primer lloc entre les propostes presentades al taller de presentació i priorització de propostes .

Els anem a explicar breument el nostre projecte: es tracta de la realització d'un cami que circularia paral·lel al curs del TORRENT DE XERCAVINS, un entorn natural del nostre municipi que uneix gran part de les urbanitzacions amb el nucli urbà, hauria de tenir una amplitud entre 3 o 4 metres d'ample i una longitud de 6 a 7 Km, acabat amb algun tipus de grava o sorra per tal de facilitar el seu manteniment i garantir la seva utilització fins i tot en cas de pluja, destinat exclusivament a vianants i bicicletes. I si fos possible il·luminat per garantir la seguretat dels usuaris.

Al tractar-se d'un torrent, de manera natural el seu curs és el nexe mes pla, curt i segur de connexió entre els diferents punts, la qual cosa ens aportaria múltiples aplicacions:

 - Interconnectar les Urbanitzacions i el centre urbà

 - Disposar d'un recorregut segur per arribar al Col·legi Joan Maragall 

  així com a l'Institut J.Fox des del nucli urbà i les Urbanizaciones.

 - Comptar amb una Via d'evacuació segura en cas d'incendi

 - Gaudir de llargues passejades per una immensa zona verde.

  - Poder fer esport Running, bicicleta, etc .. de manera agradable i segura


A.A.V.V. Vallespark

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir