Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Espai annex Rivo Rubeo- Adequar-lo

Avatar: Suport Rubí Participa Suport Rubí Participa

Marc de referència:

Des de l'Escola es va darrera d'un projecte educatiu en el que es preveu un ús dels patis des d'una perspectiva feminista. Tal com està el pati actualment prioritza un joc violent/mogut. No hi ha un espai per fer joc "tranquil”.

S'ha fet un treball de com voldria que fos el pati.

També som escola verda, i el pati actual no te cap relació amb el tarannà de l'escola.

L'escola està en un lloc on no hi ha manera de que hi hagi ombra. Per que tingui mes ombra cal posar pals enmig de la pista, cosa que amb el disseny actual no és possible

 Per altra part l’Espai on ara hi ha el pàrquing i que havia de ser per un equipament, està mal cuidat i te un us puntual

 Proposta:

Que l’espai que ara s’utiliitza com a pàrking s’acondicioni, de forma que durant l’horari lectiu sigui un espai de pati de l'escola. I que això permeti fer que l'actual pati es pugui refer i plantar arbrat, etc.

 I que fora del horari escolar quedi obert com a equipament del barri.

 Des de l’AFA de l’Escola es té previst fe una reunió de treball el dia 7 de juliol, per concretar i detallar aquesta proposta. Aquest document s’adjuntarà dins aquesta proposta, de forma que es pugui valorar amb un major detall en la fase de validació de propostes dels pressupostos participatius 2022.

 Si aquest projecte es tira endavant, caldria preveure que quedi algun espai on es puguin aparcar cotxes.

 Opció B:

si no es pot fer això, es demana que s’inclogui als pressupostos participatius la proposta d’arreglar el pàrquing, però que no s’utilitzi asfalt ni materials “durs”. Seria suficient aplanar el terreny i si cal posar-hi sauló o un material similar.

 I també que la zona perimetral del pàrquing que actualment està delimitada amb troncs de palmeres mortes, s’adeqüi d’alguna manera, ja que s’utilitza molt.


S'adjunta document que ha fet arribar l'AFA del Rivo Rubeo

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir