Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Disseny d'estratègies per a la protecció i desenvolupament de la ciutadania en les seves diverses etapes vitals"

Avatar: Servei de suport Decidim Servei de suport Decidim

Títol

  • +{"ca"=>"Disseny d'estratègies per a la protecció i desenvolupament de la ciutadania en les seves diverses etapes vitals", "es"=>"Diseño de estrategias para la protección y desarrollo de la ciudadanía en sus diversas etapas vitales"}

Cos

  • +["

    Les ciutats han de vetllar per a la protecció i el desenvolupament de la seva ciutadania en les seves diferents etapes vitals. Per aconseguir-ho, es pretén continuar augmentant l’oferta de serveis i activitats destinats a la protecció i desenvolupament de tots els grups d'edat de la població.

    Les actuacions que es proposen pretenen donar resposta a les diferents demandes i necessitats que s’han detectat i plantejat per part de la ciutadania i els diferents grups de treball durant l’elaboració del Pla d’Acció de l’Agenda Urbana de Rubí. L’objectiu principal d’aquest eix de treball és confeccionar un paquet d’accions que permetin ampliar i millorar l’oferta d’activitats en les diferents etapes vitals de la població de Rubí.


    Actuacions vinculades:

    • Creació d'una xarxa de suport emocional per a joves    
    • Disseny d'accions per a la convivència intergeneracional contra la solitud: impuls del projecte \"Grans Nexes\"     
    • Ampliació de l'oferta d'activitats per a la Gent Gran    
    • Increment dels espais d'oci per al Jovent    
    • Desenvolupament de noves propostes lúdiques dirigides a la Infància i les famílies
    ", "

    Las ciudades tienen que velar por la protección y el desarrollo de su ciudadanía en sus diferentes etapas vitales. Para conseguirlo, se pretende continuar aumentando la oferta de servicios y actividades destinados a la protección y desarrollo de todos los grupos de edad de la población.

    Las actuaciones que se proponen pretenden dar respuesta a las diferentes demandas y necesidades que se han detectado y planteado por parte de la ciudadanía y los diferentes grupos de trabajo durante la elaboración del Plan de Acción de la Agenda Urbana de Rubí. El objetivo principal de este eje de trabajo es confeccionar un paquete de acciones que permitan ampliar y mejorar la oferta de actividades en las diferentes etapas vitales de la población de Rubí.

    Actuaciones vinculadas:

    • Creación de una red de apoyo emocional para jóvenes
    • Diseño de acciones para la convivencia intergeneracional contra la soledad: impulso del proyecto \"Grans Nexes\"
    • Ampliación de la oferta de actividades para las Personas Mayores
    • Incremento de los espacios de ocio para la Juventud
    • Desarrollo de nuevas propuestas lúdicas dirigidas a la infancia y las familias
    "]

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir